maandag 17 december 2012

Ledenfeestje

Eind oktober hadden we ons ledenfeest. Door omstandigheden zijn de foto's niet eerder op de blog geraakt, maar zoals je ziet komt het er toch van.

Voor de tafelversiering konden we dit jaar ook weer rekenen op Chris. En zoals altijd zag het er zeer mooi uit. Bedankt Chris!
 
 
Iedereen had honger en was aan het wachten tot het eten op tafel stond. 
Mijn man Wim was kok van dienst. We aten tomatensoep met balletjes, frit met stoofvlees en rauwe groenten, ijs met vers fruitsla, koffie met een koekje. Het was erg lekker en iedereen heeft goed gesmuld. 

 
 
Voor de eerste maal is er één van onze leden bevallen. Sara heeft een zoontje, Senne. Wij willen haar nogmaals proficiat wensen, alsook Christiane, de fiere grootmoeder. Ook zij is lid van onze hobbyclub.
 

 
Ook onze jarigen werden gevierd. Bert werd 70, Greta 60, Annelies en Linda 50 en Tessa 20 jaar. Vivian, die er spijtig genoeg niet was, werd ook 60 jaar.
 
 
Zoals elk jaar werd er ook een foto genomen van ons oudste en jongste lid. Mitteke is er 87 en Tessa 20. Een groot leeftijdsverschil, maar het klikt zeer goed.
 
 
En als afsluiter werd ons programma voor volgend jaar voorgesteld. Voor ieders is er weer wat te doen.
  


 
 
Langs deze weg wil ik ook het bestuur bedanken voor het voorbije jaar. Volgend jaar zal het weer druk worden, want er staan weer enkele activiteiten gepland. Nogmaals bedankt voor het cadeau dat ik ontvangen heb. Na Nieuwjaar vliegen we er weer in.
 
Aan iedereen nog de beste wensen voor het Nieuwe Jaar, hopelijk een jaar vol goede gezondheid en veel creativitieit.
 
Groetjes Christel


Geen opmerkingen:

Een reactie posten