donderdag 20 juni 2013

Bezoek

Vorige maandagnamiddag met de hobby, hebben we bezoek gekregen. Chris is de fiere grootmoeder van Ferre, en ze kwam samen met haar dochter, de fier mama, hem eens laten bewonderen.
.

Ook Linda, zij komt op maandagnamiddag naar onze hobbyclub, is voor de eerste keer grootmoeder geworden. Haar kleinzoontje noemt Warre.
Proficiat aan beide grootmoeders. De kindjes kunnen weeral verwend worden, de grootmoeders kennende.
Ook waren er weer 2 schaaretui 's afgewerkt. Eentje van Maria.

 
En eentje van Greetje


 
Julienne toonde fier haar handtas dat ze gebreid heeft. Mooi paars van kleur.
 
 
Gisterenavond was het ook weer terug hobby. We zijn eerst draadjes aan het instoppen geweest. Op zondag 24 november organiseren we een kerst en cadeau beurs. Onze hobbyclub gaat er staan met gehaakt lappen, kleine en grote. We gaan ze verkopen voor een goed doel. Vanaf vorig jaar steunen we een weeshuis in Roemenië. De opbrengst gaat volledig naar daar. Hopelijk verkopen we voor hun veel. Maar als er ondertussen al mensen geïnteresseerd zijn voor een gehaakte lap, we beginnen al te verkopen hoor! Je moet niet wachten tot dan. Ik wacht nog op enkele foto's van het weeshuis en dan gaan we dat allemaal op onze blog zetten.
Maar we hebben ook slechter nieuws. Maria, één van onze leden is helaas gestorven,. Zij kon zeer mooi borduren, vooral kruisjessteek. We gaan haar zeer hard missen. En niet alleen voor haar borduurwerk. Ze was echt een pracht mens. We wensen haar familie, en dan vooral Jenny, haar dochter en ook één van onze leden, veel moed. Maar ze weet dat we er voor haar zijn.
Groetjes, Christel 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten